0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
750 g jagoda
1 l mleka
4 kašike brašna
125 g maslaca
rum
šećer
kutija piškota
keks
C vanilin šećer
C šlag krem
Umutite brašno sa malo hladnog mleka, a preostalo mleko stavite da se kuva.
Kada provri dodajte razmućeno brašno i nastavite da kuvate dok se ne zgusne.
Prohladite pa dodajte maslac umućen sa šecerom po želji i C vanilin šećerom.
Na pravougaoni tanjir stavite keks, poprskajte rumom razređenim s malo vode, premažite kremom, odozgo stavite jagode a zatim red izmrvljenih piškota, pa opet red krema.
Ukrasite jagodama i C šlag kremom.
Umutite brašno sa malo hladnog mleka, a preostalo mleko stavite da se kuva.
Kada provri dodajte razmućeno brašno i nastavite da kuvate dok se ne zgusne.
Prohladite pa dodajte maslac umućen sa šecerom po želji i C vanilin šećerom.
Na pravougaoni tanjir stavite keks, poprskajte rumom razređenim s malo vode, premažite kremom, odozgo stavite jagode a zatim red izmrvljenih piškota, pa opet red krema.
Ukrasite jagodama i C šlag kremom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.