0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 - 60 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 - 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
9 belanaca
200 g šećera
250 g Kokosovog brašna
6 kašika brašna
Sok od pola limuna
9 žumanaca
200 g šećera
250 g maslaca
Kore:
Umutite belanca sa šećerom i sokom od pola limuna.
Lagano umešajte kašikom C kokos i brašno.
Ispecite tri kore u kalupu za torte.
Fil:
Na pari umutite žumanca sa 200 g šećera.
Kad se ohladi dodajte 250 g umućenog maslaca i sve izmešajte u fini fil.
Kore malo poprskajte šećernim sirupom i mažite ih filom.
Ređati naizmenično kore i fil.
Kore:
Umutite belanca sa šećerom i sokom od pola limuna.
Lagano umešajte kašikom C kokos i brašno.
Ispecite tri kore u kalupu za torte.
Fil:
Na pari umutite žumanca sa 200 g šećera.
Kad se ohladi dodajte 250 g umućenog maslaca i sve izmešajte u fini fil.
Kore malo poprskajte šećernim sirupom i mažite ih filom.
Ređati naizmenično kore i fil.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.