0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
12
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
12
300 g mlevenog keksa
200 g crne čokolade
100 ml mleka
500 ml mleka
80 g C pšeničnog griza
100 g šećera
200 g C kokosa
100 ml slatke pavlake
100 g crne čokolade
40 g putera
Mleveni keks natopiti imlekom i narendati crnu čokoladu, sve to pomešati istaviti u kalup.
Skuvati C griz sa mlekom i šećerom i dodati C kokos. Sve to isto staviti u kalup.
Glazura:
Ulupati slatku pavlaku, dodati čokoladu koja je istopljena sa puterom. Sve dobro promešati i preliti preko fila.
Kalup skloniti, tortu iseći i servirati.
Mleveni keks natopiti imlekom i narendati crnu čokoladu, sve to pomešati istaviti u kalup.
Skuvati C griz sa mlekom i šećerom i dodati C kokos. Sve to isto staviti u kalup.
Glazura:
Ulupati slatku pavlaku, dodati čokoladu koja je istopljena sa puterom. Sve dobro promešati i preliti preko fila.
Kalup skloniti, tortu iseći i servirati.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.