0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
30-40
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30-40
800 g petit keksa
1,1 l mleka (900+200)
250 g šećera
2 C vanilin šećera
3 C pudinga od vanile
375 g maslaca
150 g mlevenog keksa
200 g čokolade
150 g malina
200 g C šlaga za dekoraciju
Skuvati 900 ml mleka, šećer i C vanilin šećer.
Posebno sjediniti 200 ml hladnog mleka i 3 C pudinga od vanile, pa dodati u privredi mleko i skuvati Fil.
Kada se skuva, prekriti prijanjajućom folijom i ostaviti da se ohladi.
Maslac posebno umutiti mikserom i dodati u ohlađen Fil, pa podeliti na 3 dela.
U prvi deo dodati 150 g mlevenog keksa. U drugi deo dodati 200 g čokolade otopljene. U treću deo dodati 150 g malina.
Na tacnu ređati keks prethodno potopljen u mleko, 20 komada, pa premazati sa prvim filom, pa ponovo keksa-drugi fil-keks- treći Fil i na kraju keks.
Preko keksa staviti 200 g C šlaga i dekorisati po želji.
Skuvati 900 ml mleka, šećer i C vanilin šećer.
Posebno sjediniti 200 ml hladnog mleka i 3 C pudinga od vanile, pa dodati u privredi mleko i skuvati Fil.
Kada se skuva, prekriti prijanjajućom folijom i ostaviti da se ohladi.
Maslac posebno umutiti mikserom i dodati u ohlađen Fil, pa podeliti na 3 dela.
U prvi deo dodati 150 g mlevenog keksa. U drugi deo dodati 200 g čokolade otopljene. U treću deo dodati 150 g malina.
Na tacnu ređati keks prethodno potopljen u mleko, 20 komada, pa premazati sa prvim filom, pa ponovo keksa-drugi fil-keks- treći Fil i na kraju keks.
Preko keksa staviti 200 g C šlaga i dekorisati po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.