0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
10-tak parčića
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10-tak parčića
500 g mlevenog keksa
150 g keksa u komadu
300 ml mleka
4 kašike nutele ili eurokrema
400 g kisele pavlake
400 g svežih malina ili jagoda
100 g margarina ili putera
200 g C krem šlaga
U kalup 26 cm na dno poređati keks natopljen u mleko.
Umutiti C krem šlag sa 300 ml hladnog mleka, a u drugu posudu pomešati 500 g mlevenog keksa sa topljenim margarinom i 4 kašike krema.
Potom dodati kiselu pavlaku i pola smese od izmućenog šlaga.
Sve lepo pomešati pa dodati maline u to.
Ređati fil sa malina preko natopljenjog keksa, pa malo šlaga odozgo čisto da se prošara torta, da se napravi presek.
Ddodati ostatak fila sa malinama i preko šlag što vam je ostao.
Ukrasite po želji.
U kalup 26 cm na dno poređati keks natopljen u mleko.
Umutiti C krem šlag sa 300 ml hladnog mleka, a u drugu posudu pomešati 500 g mlevenog keksa sa topljenim margarinom i 4 kašike krema.
Potom dodati kiselu pavlaku i pola smese od izmućenog šlaga.
Sve lepo pomešati pa dodati maline u to.
Ređati fil sa malina preko natopljenjog keksa, pa malo šlaga odozgo čisto da se prošara torta, da se napravi presek.
Ddodati ostatak fila sa malinama i preko šlag što vam je ostao.
Ukrasite po želji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.