0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
8
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
8
4 dl mleka
150 g šećera
1 kesica C pudinga sa ukusom vanile
100 g C kokosa
100 g putera ili margarina
1 kesica C šlaga (šlag krem beli)
120 ml mleka
150 g lomljenog keksa
75 ml mleka
1 kašičica arome ruma
3 dl mleka i šećer stavite da provri, a u 1 dl mleka razmutite C puding.
Skuvajte puding na uobičajen način.
U vruć puding umešajte C kokos i puter/margarin.
Mešajte dok se svi sastojci ne sjedine.
Ohladite fil u frižideru.
U uhlađen fil umešajte umućen C šlag krem.
Izlomljeni keks poprskajte mlekom i aromom ruma, pa ga umešajte u fil sa kokosom.
Modlu za hleb (ili neku drugu po izboru) obložite folijom, sipajte smesu, poravnajte i ostavite u frižideru da se stegne (najbolje preko noći).
Tortu okrenite na poslužavnik, skinite foliju i dekorišite po izboru – čokoladnom glazurom, šlagom, kokosom.
Moj izbor je čokoladna glazura.
3 dl mleka i šećer stavite da provri, a u 1 dl mleka razmutite C puding.
Skuvajte puding na uobičajen način.
U vruć puding umešajte C kokos i puter/margarin.
Mešajte dok se svi sastojci ne sjedine.
Ohladite fil u frižideru.
U uhlađen fil umešajte umućen C šlag krem.
Izlomljeni keks poprskajte mlekom i aromom ruma, pa ga umešajte u fil sa kokosom.
Modlu za hleb (ili neku drugu po izboru) obložite folijom, sipajte smesu, poravnajte i ostavite u frižideru da se stegne (najbolje preko noći).
Tortu okrenite na poslužavnik, skinite foliju i dekorišite po izboru – čokoladnom glazurom, šlagom, kokosom.
Moj izbor je čokoladna glazura.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.