0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Zahteva određeno umeće
24
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
24
1,5 l mleka
6 C pudinga karamela
200 g bombone karamela
250 g šećera
100 g C kokosa
2 margarina
300 g mlevenog keksa
200 g čokolade za kuvanje
6 kesica pudinga od karamele razmutiti u pola litre mleka.
U veću šerpu kuvati litar mleka sa 250 g šećera, 200 g karamela bombona i 2 cela margarina.
Kada se sve sjedini dodajemo C puding i mešamo dok se smesa ne ukuva.
Kada se prohladi podelimo smesu na 3 jednaka dela.
U jedan dodajemo 300 g mlevenog keksa, u drugi 200 g čokolade i u treći C kokos. Pravimo tortu.
Prvo mleveni keks fil, pa čoko fil i na kraju C kokos fil.
Odozgo narendamo čokoladu za ukras.
6 kesica pudinga od karamele razmutiti u pola litre mleka.
U veću šerpu kuvati litar mleka sa 250 g šećera, 200 g karamela bombona i 2 cela margarina.
Kada se sve sjedini dodajemo C puding i mešamo dok se smesa ne ukuva.
Kada se prohladi podelimo smesu na 3 jednaka dela.
U jedan dodajemo 300 g mlevenog keksa, u drugi 200 g čokolade i u treći C kokos. Pravimo tortu.
Prvo mleveni keks fil, pa čoko fil i na kraju C kokos fil.
Odozgo narendamo čokoladu za ukras.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.