burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija8

C torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
8

Sastojci

Za donju koru:

12 kafenih kašika cedevite

500 ml vode

120 g šećera

100 g C griza

Puding fil:

1 C puding od jagode

1 C puding od vanile

1 l mleka

5 kašika šećera

Šlag:

1 C beli šlag krem 180g

C torta

Koraci pripreme

Cedevitu pomešati sa vodom i šecerom pa pustiti da provri.

Kada provri postepeno dodavati C griz uz mešanje i voditi računa da se ne naprave grudvice, najbolje smanjiti temperaturu na šporetu.

Kuvati par minuta pa presuti u kalup,i onda ostaviti u frižider da se hladi.

Zatim napraviti puding fil po uputstvu sa zadnje strane kesice i nasuti ga preko cedevita fila. Ponoviti postupak i sa drugim pudingom.

Možete prvo puding od jagode, pa posle njega od vanile. Ostaviti da se dobro stegne.

Najbolje ostaviti preko noći i onda sve to ukrasiti šlagom.

Naši proizvodi

C torta

Koraci pripreme

Cedevitu pomešati sa vodom i šecerom pa pustiti da provri.

Kada provri postepeno dodavati C griz uz mešanje i voditi računa da se ne naprave grudvice, najbolje smanjiti temperaturu na šporetu.

Kuvati par minuta pa presuti u kalup,i onda ostaviti u frižider da se hladi.

Zatim napraviti puding fil po uputstvu sa zadnje strane kesice i nasuti ga preko cedevita fila. Ponoviti postupak i sa drugim pudingom.

Možete prvo puding od jagode, pa posle njega od vanile. Ostaviti da se dobro stegne.

Najbolje ostaviti preko noći i onda sve to ukrasiti šlagom.

Autor

Jelena

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept