burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija15

Brza voćna torta

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
15

Sastojci

Za smesu:

300 g mlevenog keksa

300 g lomljenog keksa

2 kesice C vanilin śećera

8 kašika šećera

700 ml jogurta

100 g čokolade za kuvanje

500 g malina

Za filovanje:

2 kesice C šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Za dekorisanje:

mix zvezdice

Brza voćna torta

Koraci pripreme

Priprema smese:
U dublju posudu usuti mleveni keks, dodati lomljeni meks, šećer, C vanilin šećer i sjediniti špatulom.

Zatim,umešati jogurt i izmešati špatulom kako bi se svi sastojci sjedinili.

Smesu podeliti na dva dela. U jedan deo dodati mrzle maline i izmešati špatulom, a u drugi deo umešati otopljenu čokoladu za kuvanje i izmešati špatulom.

Kalup obložiti providnom prianjajućom folijom i rasporediti voćni deo, a preko njega ravnomerno rasporediti deo smese u kojoj je čokolada.

Ostaviti u frižideru da odstoji dva do tri sata.

Tortu izvaditi iz frižidera i izručiti je na tacnu.

C šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake umutiti po uputstvu sa kesice i nafilovati tortu. Dekorisati je mix zvezdicama.

Tortu seći na parčad željene veličine, servirati i poslužiti.

Naši proizvodi

Brza voćna torta

Koraci pripreme

Priprema smese:
U dublju posudu usuti mleveni keks, dodati lomljeni meks, šećer, C vanilin šećer i sjediniti špatulom.

Zatim,umešati jogurt i izmešati špatulom kako bi se svi sastojci sjedinili.

Smesu podeliti na dva dela. U jedan deo dodati mrzle maline i izmešati špatulom, a u drugi deo umešati otopljenu čokoladu za kuvanje i izmešati špatulom.

Kalup obložiti providnom prianjajućom folijom i rasporediti voćni deo, a preko njega ravnomerno rasporediti deo smese u kojoj je čokolada.

Ostaviti u frižideru da odstoji dva do tri sata.

Tortu izvaditi iz frižidera i izručiti je na tacnu.

C šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake umutiti po uputstvu sa kesice i nafilovati tortu. Dekorisati je mix zvezdicama.

Tortu seći na parčad željene veličine, servirati i poslužiti.

Autor

Vesna

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept