0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
6
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
6
1 pakovanje piškota
500 C šlag krema
1 C vanilin šećer
1 kisela pavlaka (180 g)
1,2 šolje mleka za natapanje
voće po izboru
Umutiti penasto šlag u čvrst šam, zatim dodati 1 čašu kisele pavlake (ja koristim 2,8 m.m.) i sve to umutiti drvenom varjačom.
Voće po izboru ubacivati, ja sam stavljala jagode.
Redosled ide: natopljene piškote ređati u kalup (mera je za okrugli kalup) okolo pstena i na dnu, staviti beli fil, voće, beli fil, piškote i sve tako dok ne istrošite materijal.
Odozgo šlag krem C naravno.
Umutiti penasto šlag u čvrst šam, zatim dodati 1 čašu kisele pavlake (ja koristim 2,8 m.m.) i sve to umutiti drvenom varjačom.
Voće po izboru ubacivati, ja sam stavljala jagode.
Redosled ide: natopljene piškote ređati u kalup (mera je za okrugli kalup) okolo pstena i na dnu, staviti beli fil, voće, beli fil, piškote i sve tako dok ne istrošite materijal.
Odozgo šlag krem C naravno.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.