burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija30

Beli anđeo

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
30

Sastojci

1 pakovanje rozen kora

1 l mleka

1 margarin

100 g bele milka čokolade

100 g C kokosa

200 g C pudinga

2 C vanilin šećera

300 g C šlaga

šećer po ukusu

Beli anđeo

Koraci pripreme

Prvo skuvamo mleko sa 5 kašika šećera i odmah ubacimo belu čokoladu (100 g).

Kada provri zakuvati puding, a pre toga odvojiti od 1 l mleka i razmutiti C vanila puding.

Sve mešamo na laganoj vatri, ostaviti da se ohladi, izmiksati margarin 250 g.

Kada se fil ohladi dodati C kokos, C vanilin šećer, margarin i sve mikserom mutiti.

Posebno C šlag umutimo sa mlekom ili kiselom vodom (200 ml).

Kore mazati sa redom žutog fila, red šlaga, pa kora i sve tako dok imamo fila i šlaga.

Dekorisati po želji i najbolje je ostaviti u frižider preko noći.

Naši proizvodi

Beli anđeo

Koraci pripreme

Prvo skuvamo mleko sa 5 kašika šećera i odmah ubacimo belu čokoladu (100 g).

Kada provri zakuvati puding, a pre toga odvojiti od 1 l mleka i razmutiti C vanila puding.

Sve mešamo na laganoj vatri, ostaviti da se ohladi, izmiksati margarin 250 g.

Kada se fil ohladi dodati C kokos, C vanilin šećer, margarin i sve mikserom mutiti.

Posebno C šlag umutimo sa mlekom ili kiselom vodom (200 ml).

Kore mazati sa redom žutog fila, red šlaga, pa kora i sve tako dok imamo fila i šlaga.

Dekorisati po želji i najbolje je ostaviti u frižider preko noći.

Autor

Jovanka

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept