burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija20

Višnje za zimu

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

10 kg višanja

2 kesice C konzervansa

30 kašika šećera

Višnje za zimu

Koraci pripreme

Oprati i očistiti 10 kg višanja od koštica.

U veću posudu pomešati višnje sa 2 kesice C konzervansa i po 3 kašike šećera na svaki kg višanja.

Ostaviti 24 h. Dobro oprati tegle sa dobrim zatvaračima. Sipati u tegle.

Naši proizvodi

Višnje za zimu

Koraci pripreme

Oprati i očistiti 10 kg višanja od koštica.

U veću posudu pomešati višnje sa 2 kesice C konzervansa i po 3 kašike šećera na svaki kg višanja.

Ostaviti 24 h. Dobro oprati tegle sa dobrim zatvaračima. Sipati u tegle.

Autor

Mirjana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept