0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
10 l
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10 l
višnje
C vanilin šećer
C konzervans
voda
Višnje oprati i izmeljati rukama, ostaviti jedan sat. Nakon toga procediti na gazu.
U dobijenu tečnost staviti šećer u razmeri 1:1, C vanilin šećer, sve dobro izmešati i na kraju dodati C konzervans i puniti flaše.
Višnje oprati i izmeljati rukama, ostaviti jedan sat. Nakon toga procediti na gazu.
U dobijenu tečnost staviti šećer u razmeri 1:1, C vanilin šećer, sve dobro izmešati i na kraju dodati C konzervans i puniti flaše.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.