burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija10 l

Sok od višanja

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
10 l

Sastojci

višnje

C vanilin šećer

C konzervans

voda

Sok od višanja

Koraci pripreme

Višnje oprati i izmeljati rukama, ostaviti jedan sat. Nakon toga procediti na gazu.

U dobijenu tečnost staviti šećer u razmeri 1:1, C vanilin šećer, sve dobro izmešati i na kraju dodati C konzervans i puniti flaše.

Naši proizvodi

Sok od višanja

Koraci pripreme

Višnje oprati i izmeljati rukama, ostaviti jedan sat. Nakon toga procediti na gazu.

U dobijenu tečnost staviti šećer u razmeri 1:1, C vanilin šećer, sve dobro izmešati i na kraju dodati C konzervans i puniti flaše.

Autor

Mirjana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept