burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija7-8 l

Sok od višanja

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
7-8 l

Sastojci

250 komada višanja

250 peteljki

250 listova

4 l vode

4 kg šećera

10 kesica C limuntusa

Sok od višanja

Koraci pripreme

Višnje, peteljke i lišće oprati pa staviti u dublji lonac.

Preliti sa 4 l vode i kuvati dok se višnje ne raspadnu. Procediti na gustu cediljku.

Potom dodati šećer i C limuntus.

Sok ostaviti da odstoji 24h uz povremeno mešanje.

Sipati u čiste flaše.

Naši proizvodi

Sok od višanja

Koraci pripreme

Višnje, peteljke i lišće oprati pa staviti u dublji lonac.

Preliti sa 4 l vode i kuvati dok se višnje ne raspadnu. Procediti na gustu cediljku.

Potom dodati šećer i C limuntus.

Sok ostaviti da odstoji 24h uz povremeno mešanje.

Sipati u čiste flaše.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept