0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 min
Teško
4
Vreme pripreme:
30-60 min
Težina pripreme:
Teško
Broj porcija:
4
Zahtevno je, dosta pipljivo, ali kad se jednom proba uvek se pravi. Jedan od najukusnijih sirupa koje sam probala.
Drenjine oprati i preliti vodom. Voda da ih malo prekrije. Kuvati na umerenoj vatri dok drenjine ne pobele.
Kroz cediljku propasirati i odbaciti semenke.
Dodati secer i limuntus. Kuvati sirup jos malo.
Sterilisati flase i sipati u njih topao sirup. Po zelji mozete dodati konzervans.
Zahtevno je, dosta pipljivo, ali kad se jednom proba uvek se pravi. Jedan od najukusnijih sirupa koje sam probala.
Drenjine oprati i preliti vodom. Voda da ih malo prekrije. Kuvati na umerenoj vatri dok drenjine ne pobele.
Kroz cediljku propasirati i odbaciti semenke.
Dodati secer i limuntus. Kuvati sirup jos malo.
Sterilisati flase i sipati u njih topao sirup. Po zelji mozete dodati konzervans.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.