0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
4 teglice
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
4 teglice
5 kg jagoda
4 kg šećera
2 C vanilin šećera
1 C konzervans
U šerpu ređati jagode, pa šećer i tako do kraja.
Ostaviti preko noći da pusti sok i ujutru staviti da se na manjoj vatri kuvaju.
Kad se skuvaju, štapnim mikserom usitniti još malo, dodati C vanilin šećer i malo C konzervansa.
Vruću marmeladu sipati u teglice, zatvoriti i okrenuti naopako da uhvati vakum.
U šerpu ređati jagode, pa šećer i tako do kraja.
Ostaviti preko noći da pusti sok i ujutru staviti da se na manjoj vatri kuvaju.
Kad se skuvaju, štapnim mikserom usitniti još malo, dodati C vanilin šećer i malo C konzervansa.
Vruću marmeladu sipati u teglice, zatvoriti i okrenuti naopako da uhvati vakum.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.