0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
8
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
8
10 kg višanja
3 kg šećera
2 C konzervansa
Višnje očistiti od koštica, dodati šećer i C konzervans.
Ostaviti da odstoji 24h uz povremeno mešanje da se šećer brze istopi.
Sipati u tegle i ostaviti gde vam sva zimnica stoji.
Višnje očistiti od koštica, dodati šećer i C konzervans.
Ostaviti da odstoji 24h uz povremeno mešanje da se šećer brze istopi.
Sipati u tegle i ostaviti gde vam sva zimnica stoji.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.