0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
1 kg kajsija
800 g šećera
2 C vanilin šećera
1/2 kesice C limuntusa
Oprati (najbolje koristiti C sodu bikarbonu) i očistiti kajsije od koštica zatim samleti.
Ušpinovati 800 g šećera sa šoljom vode, dodati mlevene kajsije i kuvati pola sata minut pre skidanja staviti C vanilin šećer i C limuntus.
Sipati vruć džem u tegle i odmah staviti poklopac i prevrnuti na poklopac da tako stoji dok se ohladi.
Oprati (najbolje koristiti C sodu bikarbonu) i očistiti kajsije od koštica zatim samleti.
Ušpinovati 800 g šećera sa šoljom vode, dodati mlevene kajsije i kuvati pola sata minut pre skidanja staviti C vanilin šećer i C limuntus.
Sipati vruć džem u tegle i odmah staviti poklopac i prevrnuti na poklopac da tako stoji dok se ohladi.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.