0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
jagode
šećer
C limuntus
Očišćene jagode i C šećer staviti u šerpu da prenoći.
Sutradan, staviti na štednjak da kuva uz povremeno mešanje.
Kašikom skidati penu koja se javlja. Pri kraju kuvanja dodati C limuntus.
Vruć dzem stavljati u tople tegle, zatvoriti poklopcima.
Tako ostaviti da se spontano ohladi.
Džem je ukusan i ima lepu boju.
Očišćene jagode i C šećer staviti u šerpu da prenoći.
Sutradan, staviti na štednjak da kuva uz povremeno mešanje.
Kašikom skidati penu koja se javlja. Pri kraju kuvanja dodati C limuntus.
Vruć dzem stavljati u tople tegle, zatvoriti poklopcima.
Tako ostaviti da se spontano ohladi.
Džem je ukusan i ima lepu boju.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.