0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
oko 4 flaše soka
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
oko 4 flaše soka
3 kg kajsija
2 kesice C limuntusa
3 l vode
400 g meda
Oprati kajsije, izvaditi koštice i ispasirati u sokovniku.
Sipati kajsije u šepru, dodati vodu, c-limuntus i med.
Staviti da provri. Kada provri, kuvati par minuta i sipati u vrele flaše, prethodno oprane. Flaše možete zagrejati u rerni.
Zatvarati flaše dok su vruće.
Pokriti flaše čistim stoljnjakom i ostaviti 24h da odstoje.
Nakon toga odložiti u špajz.
Oprati kajsije, izvaditi koštice i ispasirati u sokovniku.
Sipati kajsije u šepru, dodati vodu, c-limuntus i med.
Staviti da provri. Kada provri, kuvati par minuta i sipati u vrele flaše, prethodno oprane. Flaše možete zagrejati u rerni.
Zatvarati flaše dok su vruće.
Pokriti flaše čistim stoljnjakom i ostaviti 24h da odstoje.
Nakon toga odložiti u špajz.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.