burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme30-60 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija10

Štrudla sa rogačem

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
10

Sastojci

3 jaja

500 ml mleka

1 C suvi kvasac

2 kašike šećera

kašika soli

100 ml ulja

1 kg brašna tip 400

200 g masti

Za fil:

400 g rogača

300 g šećera

jaje

Štrudla sa rogačem

Koraci pripreme

Kvasac pomešati sa uljem, dva jaja i brašnom.

Zamesite testo srednje mekoće.

Podelite ga na dva dela, pa polovinu razvijte i premažite mašću.

Mleveni rogač i šećer izmešajte i pospite preko masti, pa uvijte u štrudlu.

Isto uradite s drugom polovinom testa.

Naši proizvodi

Štrudla sa rogačem

Koraci pripreme

Kvasac pomešati sa uljem, dva jaja i brašnom.

Zamesite testo srednje mekoće.

Podelite ga na dva dela, pa polovinu razvijte i premažite mašću.

Mleveni rogač i šećer izmešajte i pospite preko masti, pa uvijte u štrudlu.

Isto uradite s drugom polovinom testa.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept