0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
500 ml vode
500 ml mleka
3 jaja
C suvi kvasac
1 margarin
1 kašičica soli
5 kašika šećera
žumance za premazivanje
džem
Ubaciti sve sastojke i zamesiti glatko testo.
Kada nadođe podeliti testo na 6 loptica, svaku lopticu razvući i premazati džemom i uviti u rolat.
Staviti u tepsiju i čekati da nadođe.
Pola sata pre pečenja premazati štrudlu žumancetom.
Ubaciti sve sastojke i zamesiti glatko testo.
Kada nadođe podeliti testo na 6 loptica, svaku lopticu razvući i premazati džemom i uviti u rolat.
Staviti u tepsiju i čekati da nadođe.
Pola sata pre pečenja premazati štrudlu žumancetom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.