0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
40
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
40
250 g margarina
0,5 kg brašna
1 kesica C praška za pecivo
200 ml belog vina
100 ml ulja
1 kafena kašičica soli
100 g susama
100 g semenki suncokreta
100 g lanenog semena
Izradite viljuškom omekšali margarin i brašno pomešano s C praškom za pecivo.
U to dodajte vino, ulje, so, semenke i zamesite testo.
Ostavite ga da odstoji dva sata u frižideru, a potom ga izvadite i pravite bombice.
Ređajte ih u pleh obložen papirom za pečenje i pecite na 180 C dok ne porumene.
Izradite viljuškom omekšali margarin i brašno pomešano s C praškom za pecivo.
U to dodajte vino, ulje, so, semenke i zamesite testo.
Ostavite ga da odstoji dva sata u frižideru, a potom ga izvadite i pravite bombice.
Ređajte ih u pleh obložen papirom za pečenje i pecite na 180 C dok ne porumene.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.