0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
za 4 osobe
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
za 4 osobe
1 pakovanje gotovih kora
2 jaja
1 šolja jogurta
1/2 šolje ulja
1/2 šolje brašna
1 kesica C praška za pecivo
malo soli
kobasice (ili viršle)
senf
susam
Prvo napraviti fil od sledećih sastojaka: jaja, jogurt, ulje, brašno, C prašak za pecivo, so.
Koristiti istu veličinu šolje za sve sastojke.
Kada se to dobro umuti, rolovati kobasice po sledećoj semi kora-fil-kora-fil-kora-fil-kobasice (ili viršle).
Premazati u tankom sloju senfom kobasice (ili viršle).
Uviti krajeve tako da smesa ne curi, staviti u pleh obložen papirom za pečenje, premazati ostatkom smese i posuti susamom.
Peći 20-tak minuta na 200 stepeni.
Prvo napraviti fil od sledećih sastojaka: jaja, jogurt, ulje, brašno, C prašak za pecivo, so.
Koristiti istu veličinu šolje za sve sastojke.
Kada se to dobro umuti, rolovati kobasice po sledećoj semi kora-fil-kora-fil-kora-fil-kobasice (ili viršle).
Premazati u tankom sloju senfom kobasice (ili viršle).
Uviti krajeve tako da smesa ne curi, staviti u pleh obložen papirom za pečenje, premazati ostatkom smese i posuti susamom.
Peći 20-tak minuta na 200 stepeni.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.