burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcijaza 4 osobe

Rolovane kobasice

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
za 4 osobe

Sastojci

1 pakovanje gotovih kora

2 jaja

1 šolja jogurta

1/2 šolje ulja

1/2 šolje brašna

1 kesica C praška za pecivo

malo soli

kobasice (ili viršle)

senf

susam

Rolovane kobasice

Koraci pripreme

Prvo napraviti fil od sledećih sastojaka: jaja, jogurt, ulje, brašno, C prašak za pecivo, so.

Koristiti istu veličinu šolje za sve sastojke.

Kada se to dobro umuti, rolovati kobasice po sledećoj semi kora-fil-kora-fil-kora-fil-kobasice (ili viršle).

Premazati u tankom sloju senfom kobasice (ili viršle).

Uviti krajeve tako da smesa ne curi, staviti u pleh obložen papirom za pečenje, premazati ostatkom smese i posuti susamom.

Peći 20-tak minuta na 200 stepeni.

Naši proizvodi

Rolovane kobasice

Koraci pripreme

Prvo napraviti fil od sledećih sastojaka: jaja, jogurt, ulje, brašno, C prašak za pecivo, so.

Koristiti istu veličinu šolje za sve sastojke.

Kada se to dobro umuti, rolovati kobasice po sledećoj semi kora-fil-kora-fil-kora-fil-kobasice (ili viršle).

Premazati u tankom sloju senfom kobasice (ili viršle).

Uviti krajeve tako da smesa ne curi, staviti u pleh obložen papirom za pečenje, premazati ostatkom smese i posuti susamom.

Peći 20-tak minuta na 200 stepeni.

Autor

Marija

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Slavski kolači i torte"

Pošalji recept