0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
4
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
4
800 g kuvanog krompira
2 jaja
1 prstohvat soli
4-5 kašika brašna po potrebi
1 C prašak za pecivo
1 mala glavica crnog luka
150 g šunke
150 g neslanog sira grude ili trapista
so, biber
Pomešati krompir sa jajima, solju, brašnom, C praškom za pecivo.
Testo bi trebalo da bude više krompira nego brašna.
Na pobrašnjenoj dasci razvući testo na debljinu od oko 0,5 cm i izrezati krugove po željenoj veličini.
U sredinu staviti malo fila (sitno seckani proprženi luk, šunku, sir, malo soli i bibera ).
Poklopiti drugom polovinom testa i zatvoriti ivice.
Peći u rerni oko 25 minuta na 220 stepeni.
Pomešati krompir sa jajima, solju, brašnom, C praškom za pecivo.
Testo bi trebalo da bude više krompira nego brašna.
Na pobrašnjenoj dasci razvući testo na debljinu od oko 0,5 cm i izrezati krugove po željenoj veličini.
U sredinu staviti malo fila (sitno seckani proprženi luk, šunku, sir, malo soli i bibera ).
Poklopiti drugom polovinom testa i zatvoriti ivice.
Peći u rerni oko 25 minuta na 220 stepeni.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.