0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
oko 20-tak
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
oko 20-tak
3 jaja
2 jogurtske šolje projinog brašna
1 jogurtska šolja pšeničnog brašna
2 jogurtske šolje kisele vode
1/2 jogurtske šolje ulja
1 kašičica soli
1 C prašak za pecivo
oko 150 g čvaraka
Umutiti jaja, pa postepeno dodavati i ostale sastojke.
Kada je sve dobro umućeno žicom i fino homogenizovano, sve izručiti u nauljen pleh ili kalup za projice.
Peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko pola sata.
Umutiti jaja, pa postepeno dodavati i ostale sastojke.
Kada je sve dobro umućeno žicom i fino homogenizovano, sve izručiti u nauljen pleh ili kalup za projice.
Peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko pola sata.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.