0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
oko 30 parčeta
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
oko 30 parčeta
500 g kora za pitu
1 čaša od jogurta ulja
1 čaša od jogurta brašna
1 čaša jogurta
1 C prašak za pecivo
3 jaja
150 g rendane ili seckane salame
150 g mrvljenog sira
kečap
peršun
origano
pečurke
Ređati polovinu pripremljenih kora: 1 kora, 1.fil, 2 kora, 1. fil i tako redom, a na poslednju koru staviti polovinu 2. fila.
Uviti u rolat. Tako napraviti sa preostalim korama.
Dobićete 2 rolata koja treba premazati sa malo 1.fila, kečap i posipati susamom.
Peći u zagrejanoj rerni dok ne porumeni.
Ređati polovinu pripremljenih kora: 1 kora, 1.fil, 2 kora, 1. fil i tako redom, a na poslednju koru staviti polovinu 2. fila.
Uviti u rolat. Tako napraviti sa preostalim korama.
Dobićete 2 rolata koja treba premazati sa malo 1.fila, kečap i posipati susamom.
Peći u zagrejanoj rerni dok ne porumeni.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.