0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
1
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
1
1 čaša brašna (od 200 ml)
1/2 čaše ulja
1 čaša jogurta
1 C prašak za pecivo
3 jaja
1 pakovanje kora
300 g sira
150 g salame/parizera/šunke
1 čaša kečapa
origano
Sjediniti brašno, C prašak za pecivo, jogurt, ulje i jaja. Smesa treba da bude gusta popust smese za palačinke.
Nju koristimo za filovanje kora. U drugoj posudi sjediniti kečap, sitnjeni sir i parizer (sitni isečen/izrendan).
Prve tri kore ređamo jednu na drugu i svaku premažemo smesom koju smo prvo napravili, potom četvrtu koru filujemo smesom od sira, kečapa i parizera i po ukusu pospemo orgianom.
Urolamo kore u rolat i ređamo u podmazah pleh dok imamo materijala.
Pečemo na 180°C oko 40 minuta (u zavisnosti koliko vam je jaka rerna).
Sjediniti brašno, C prašak za pecivo, jogurt, ulje i jaja. Smesa treba da bude gusta popust smese za palačinke.
Nju koristimo za filovanje kora. U drugoj posudi sjediniti kečap, sitnjeni sir i parizer (sitni isečen/izrendan).
Prve tri kore ređamo jednu na drugu i svaku premažemo smesom koju smo prvo napravili, potom četvrtu koru filujemo smesom od sira, kečapa i parizera i po ukusu pospemo orgianom.
Urolamo kore u rolat i ređamo u podmazah pleh dok imamo materijala.
Pečemo na 180°C oko 40 minuta (u zavisnosti koliko vam je jaka rerna).
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.