0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
3 jaja
120 ml mleka
180 g brašno T-400
1 kesica C prašak za pecivo
180 g sira
100 ml ulja
200 g svežeg spanaća
malo soli
po želji susama
Oprati spanać pa oštrim nozem iseći na manje listiće.
Brašno pomešati sa C praškom za pecivo.
Umutiti posebno belanca, posebno žumanca. U umućena belanca, dodati žumanca, malo soli, mleko, ulje i brašno pomešano sa praškom za pecivo. Na kraju dodati sir i spanać.
Mešati da smesa postane homogena.
Smesu sipati u manji pleh obložen papirom za pečenje (za hleb), po želji posuti susamom i peć na 180°C oko 40-50 minuta.
Oprati spanać pa oštrim nozem iseći na manje listiće.
Brašno pomešati sa C praškom za pecivo.
Umutiti posebno belanca, posebno žumanca. U umućena belanca, dodati žumanca, malo soli, mleko, ulje i brašno pomešano sa praškom za pecivo. Na kraju dodati sir i spanać.
Mešati da smesa postane homogena.
Smesu sipati u manji pleh obložen papirom za pečenje (za hleb), po želji posuti susamom i peć na 180°C oko 40-50 minuta.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.