0
                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 - 60 minuta
                                                                    
                                                                    Lako se priprema
                            
5
Vreme pripreme:
30 - 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
5
1 kesica C suvog kvasca
jogurtska čaša tople vode
1 kašičica soli
1 kašičica šećera
2 kašike maslinovog ulja
400 g brašna tip 400 za testo
100 g brašna za mešenje
4 kašike kečapa
200 g stišnjene šunke
200 g narendanog kačkavalja
šampinjona po želji
5 g origana
1/2 kašike čilija
1/3 kisele pavlake za dekoraciju
ljuti kečap
C suvi kvasac rastopiti u vodi, dodati šećer, so i brašno. 
Umesiti testo, nakon 15 minuta ga razviti u podmazanom plehu. 
Kečapom premazati testo, dodati šunku, kačkavalj i šampinjone. Posuti origanom i preliti tečnim čilijem. 
Peći dok ne porumeni na 200 C. 
Iseći na veće kvadrate i dekorisati pavlakom i kečapom.
C suvi kvasac rastopiti u vodi, dodati šećer, so i brašno. 
Umesiti testo, nakon 15 minuta ga razviti u podmazanom plehu. 
Kečapom premazati testo, dodati šunku, kačkavalj i šampinjone. Posuti origanom i preliti tečnim čilijem. 
Peći dok ne porumeni na 200 C. 
Iseći na veće kvadrate i dekorisati pavlakom i kečapom.
                                Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.