0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
1 pakovanje kora za gibanicu
300 g sira
kečap
suhomesnato po želji
1 šolja jogurta (250 ml)
1 C prašak za pecivo
100 ml ulja
2 jaja
2 kašike pavlake
1 jaje
kim, susam po želji
Meša se jaje, jogurt, C prašak za pecivo, sir, ulje.
Kore uglavno imaju 15, ja podelim na 3 dela po 5 kora.
Mazati jednu koru kečapom, drugu sa filom tako da zadnja bude sa kečapom i samo na zadnju se stavi suhomesnato.
Uvijati kao rolat i staviti u zamrzivač da smrzne.
Kada izvadite da pečete ostavite malo da se otkravi, ne skroz da možete da sečete i ređate u pleh.
Namažete filom od pavlake i jaje i prospite preko kim ili susam.
Stavite da se peče pola sata, može i duže ili kraće, sve zavisi kako vam peče rerna.
Meša se jaje, jogurt, C prašak za pecivo, sir, ulje.
Kore uglavno imaju 15, ja podelim na 3 dela po 5 kora.
Mazati jednu koru kečapom, drugu sa filom tako da zadnja bude sa kečapom i samo na zadnju se stavi suhomesnato.
Uvijati kao rolat i staviti u zamrzivač da smrzne.
Kada izvadite da pečete ostavite malo da se otkravi, ne skroz da možete da sečete i ređate u pleh.
Namažete filom od pavlake i jaje i prospite preko kim ili susam.
Stavite da se peče pola sata, može i duže ili kraće, sve zavisi kako vam peče rerna.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.