burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme> 60 minuta

tezina pripreme Zahteva određeno umeće

broj porcijaoko 50-tak

Mini pice

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
> 60 minuta

Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće

Broj porcija:
oko 50-tak

Sastojci

Testo:

500 ml mleka

1 kesica C suvog kvasca

1 ravna kašika soli

3 kašike šećera

3 kasike secera1 jogurtska čaša ulja

1 C prašak za pecivo

1 C vanilin šećer

brašno po potrebi

Fil:

500 ml kečapa

2 kesice origana

4 kisela krastavca

300 g trapista

500 g šunke

Mini pice

Koraci pripreme

Kesicu kvasca razmutiti u mlakom mleku, pa dodati u vanglu gde su prethodno stavljeni ostali sastojci.

Zamesiti testo i ostaviti da nadođe, oko pola sata. Zatim oklagijom rastanjiti testo do debljine od oko 5mm.

Većom šoljom isecati i vaditi krugove od testa i ređati ih u pleh obložen pek papirom.

Četkicom svaku mini picu premazati kečapom, posuti sitno iseckanom ili narendanom šunkom, narendanim kiselim krastavcima i posuti origanom i narendanim trapistom.

Peći oko pola sata u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni.

Naši proizvodi

Mini pice

Koraci pripreme

Kesicu kvasca razmutiti u mlakom mleku, pa dodati u vanglu gde su prethodno stavljeni ostali sastojci.

Zamesiti testo i ostaviti da nadođe, oko pola sata. Zatim oklagijom rastanjiti testo do debljine od oko 5mm.

Većom šoljom isecati i vaditi krugove od testa i ređati ih u pleh obložen pek papirom.

Četkicom svaku mini picu premazati kečapom, posuti sitno iseckanom ili narendanom šunkom, narendanim kiselim krastavcima i posuti origanom i narendanim trapistom.

Peći oko pola sata u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Recepti za pripremu oblandi"

Pošalji recept