0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
30
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
30
1/2 mlakog mleka
1 kvasac
3 kašičice šećera
1 kašičica soli
oko 800 g brašna
1 C vanilin šećer
1 C prašak za pecivo
1 čaša ulja
1 kašičica sirćeta
Sve izmešati.
Modlom vaditi cvetove, a malom šoljom udubiti malo sredinu.
Ivice premazati žumancetom, a belance ide u punjenje.
Puniti po želji, sir, salama, ajvar.
Sve izmešati.
Modlom vaditi cvetove, a malom šoljom udubiti malo sredinu.
Ivice premazati žumancetom, a belance ide u punjenje.
Puniti po želji, sir, salama, ajvar.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.