0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
2 jaja
250 g spanaća
200 ml jogurt
50 ml ulja
5 kašika pšeničnog brašna
4 kašika kukuruznog brašna
1/2 kesice C prašak za pecivo
150 g sira
malo soli
Spanać sitno iseckati. Belanca dobro umutiti.
Odvojeno umutiti jogurt, ulje, žumanca, C prašak za pecivo, pšenično i kukuruzno brašno, izrendani sir, i malo soli. Dodati spanać i promešati.
Na kraju dodati belanaca i polako promešati.
Kalupe za mafine nauljiti i posuti brašnom, a zatim sipati pripremljenu smesu.
Peći u prethodno zagrejanoj rerni na 200°C dok ne porumeni.
Spanać sitno iseckati. Belanca dobro umutiti.
Odvojeno umutiti jogurt, ulje, žumanca, C prašak za pecivo, pšenično i kukuruzno brašno, izrendani sir, i malo soli. Dodati spanać i promešati.
Na kraju dodati belanaca i polako promešati.
Kalupe za mafine nauljiti i posuti brašnom, a zatim sipati pripremljenu smesu.
Peći u prethodno zagrejanoj rerni na 200°C dok ne porumeni.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.