0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
> 60 minuta
Zahteva određeno umeće
4
Vreme pripreme:
> 60 minuta
Težina pripreme:
Zahteva određeno umeće
Broj porcija:
4
1 C suvi kvasac
1 l mleka
2 jaja
200 ml ulja
brašno po potrebi
Staviti 2 kesice C suvog kvasca u 200 ml toplog mleka i 1 kašiku šećera da kvasac nadođe.
Kada nadođe, u ostatak mleka sipati, dodati jaja, ulje i kašičicu soli i zamesiti testo i ostaviti da nadođe.
Kada nadođe oblikujete zečeve i na činiju pletete korpu i tako ispečete.
Staviti 2 kesice C suvog kvasca u 200 ml toplog mleka i 1 kašiku šećera da kvasac nadođe.
Kada nadođe, u ostatak mleka sipati, dodati jaja, ulje i kašičicu soli i zamesiti testo i ostaviti da nadođe.
Kada nadođe oblikujete zečeve i na činiju pletete korpu i tako ispečete.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.