0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
10
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
10
1 kg brašna
200 ml mleka
soli
5 jaja
C suvi kvasac
300 g sira
susam, ulje
Zamesiti brašno, mleko, suvi kvasac, jaja. Ostaviti da nadođe testo.
Nauljite radnu površinu, razvlačite kore i secite na trouglove.
Filovati jajima i sirom.
Odozgo mazati žumancem i stavljati margarin i susam.
Peći na 250 stepeni dok ne porumene.
Zamesiti brašno, mleko, suvi kvasac, jaja. Ostaviti da nadođe testo.
Nauljite radnu površinu, razvlačite kore i secite na trouglove.
Filovati jajima i sirom.
Odozgo mazati žumancem i stavljati margarin i susam.
Peći na 250 stepeni dok ne porumene.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.