0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
32
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
32
15 belanaca
15 kašika šećera
15 kašika brašna
oko 200 ml vrelo mleko za posipanje pečenih kora
15 žumanca
15 kašika šećera
1 C vanilin šećer
1/2 l mleka
200 g C čvrstina
margarin
1/2 kg C krem šlaga
maline
Umutiti belanca sa šećerom u čvrst sneg i dodati brašno.
Blago promešati i ispeći 6-7 korica.
Vruće korice prelivati vrelim mlekom.
Žumanca skuvati na pari i u ohlađeno dodati margarin.
Filovati: kora - žuti fil - krem šlag C - maline i sve tako dok se ne utroši materijal.
Umutiti belanca sa šećerom u čvrst sneg i dodati brašno.
Blago promešati i ispeći 6-7 korica.
Vruće korice prelivati vrelim mlekom.
Žumanca skuvati na pari i u ohlađeno dodati margarin.
Filovati: kora - žuti fil - krem šlag C - maline i sve tako dok se ne utroši materijal.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.