0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
40
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
40
4 belanca
4 kašike šećera
4 kašike brašna
C prašak za pecivo
C puding po želji
žumanca
C vanilin šećer
šećer
1 margarin
C šlag
Ispeći 3 kore od po 4 belanca, 4 kašike šećera, 4 kašike brašna i C praška za pecivo.
Skuvajte fil od pudinga, žumanaca, C vanilin šećera i šećera.
Kada se fil ohladi dodajte 1 umućen margarin.
Filovati tortu - kora, fil, kora, fil i odozgo C šlag.
Ispeći 3 kore od po 4 belanca, 4 kašike šećera, 4 kašike brašna i C praška za pecivo.
Skuvajte fil od pudinga, žumanaca, C vanilin šećera i šećera.
Kada se fil ohladi dodajte 1 umućen margarin.
Filovati tortu - kora, fil, kora, fil i odozgo C šlag.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.