0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
500 g keksa
2 C Eskimko sladoleda sa ukusom jagode
2 C Eskimko sladoleda sa ukusom stracciatella
800 ml mleka
Dve kesice Eskima sa ukusom jagode umutiti sa 400 ml mleka.
Potom poređati red keksa u tepsiju 20x30 cm, pa sipati dobijenu smesu. Preko poređati red keksa.
Dve kesice Eskima sa ukusom stracciatella umutiti sa 400 ml mleka. Smesu preliti preko keksa.
Na vrh ponovo ide red keksa.
Hladiti u zamrzivaču 3h.
Seći na kocke i ostaviti da odstoje 10 min pre služenja.
Dve kesice Eskima sa ukusom jagode umutiti sa 400 ml mleka.
Potom poređati red keksa u tepsiju 20x30 cm, pa sipati dobijenu smesu. Preko poređati red keksa.
Dve kesice Eskima sa ukusom stracciatella umutiti sa 400 ml mleka. Smesu preliti preko keksa.
Na vrh ponovo ide red keksa.
Hladiti u zamrzivaču 3h.
Seći na kocke i ostaviti da odstoje 10 min pre služenja.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.