0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
2
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
2
1 šolja omekšalog mlečnog C sladoleda (ukus od čokolade ja sam koristila)
2 šolje samodižućeg brašna:
pomešajte 2 šolje mekog brašna
1 kašičicu sode bikarbone
1 kašičicu C praška za pecivo
1 kašičicu C sode bikarbone
1 kašičica soli
Sladoled ostavite na sobnoj temperaturi da malo omekša.
Uzmite jednu šolju omekšalog sladoleda i pomešajte sa 2 šolje samodižućeg brašna.
Sve dobro sjedinite, formirajte oblik po vašem ukusu.
Smesu stavite u podmazan i brašnom posut pleh i pecite oko 25 minuta na 180 stepeni.
Sladoled ostavite na sobnoj temperaturi da malo omekša.
Uzmite jednu šolju omekšalog sladoleda i pomešajte sa 2 šolje samodižućeg brašna.
Sve dobro sjedinite, formirajte oblik po vašem ukusu.
Smesu stavite u podmazan i brašnom posut pleh i pecite oko 25 minuta na 180 stepeni.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.