burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija30

Zlatne ribice

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
30

Sastojci

5 kašičica meda

1 šoljica šećera

1 šoljica ulja

1/2 šoljice belog vina

400 g brašna

100 g C čvrstina

1 C prašak za pecivo

bela čokolada

Zlatne ribice

Koraci pripreme

Od svih sastojaka zamesiti mekše testo i pustiti ga da odstoji oko 20 minuta.

Zatim razvući prst debelu koru i kalupima vaditi željene oblike (oblike ribica).

Ređati na masni papir i peći u zagrejanoj pećnici na umerenoj temperaturi do zlatne boje.

Zatim ih uvaljati u istopljenu belu čokoladu, da dobiju zlatnu boju.

Naši proizvodi

Zlatne ribice

Koraci pripreme

Od svih sastojaka zamesiti mekše testo i pustiti ga da odstoji oko 20 minuta.

Zatim razvući prst debelu koru i kalupima vaditi željene oblike (oblike ribica).

Ređati na masni papir i peći u zagrejanoj pećnici na umerenoj temperaturi do zlatne boje.

Zatim ih uvaljati u istopljenu belu čokoladu, da dobiju zlatnu boju.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Posne torte i kolači"

Pošalji recept