0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
50 g badema
50 g lešnika
50 g zobenih sitnih pahuljica
2 kašike C kokosa
20 g C kakaoa
100 g crne čokolade
200 g urmi
100 ml vode
Urmama odstranite koštice, naseckajte ih i stavite u 100 ml vode, pa ostavite minimalno pola sata, što duže stoje to bolje.
U blenderu smiksajte bademe i lešnike i zobene pahuljice. Dodajte sve ostale sastojke i urme.
Dobro izblendirajte i smesu ostavite u frižideru na pola sata da se malo stegne.
Oblikujte loptice, ako želite stavite u sredinu lešnik i uvaljajte u C kokos, istopljenu crnu čokoladu ili perlice od voća.
Urmama odstranite koštice, naseckajte ih i stavite u 100 ml vode, pa ostavite minimalno pola sata, što duže stoje to bolje.
U blenderu smiksajte bademe i lešnike i zobene pahuljice. Dodajte sve ostale sastojke i urme.
Dobro izblendirajte i smesu ostavite u frižideru na pola sata da se malo stegne.
Oblikujte loptice, ako želite stavite u sredinu lešnik i uvaljajte u C kokos, istopljenu crnu čokoladu ili perlice od voća.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.