0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
> 100
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
> 100
5 dl mleka
300 g šećera
1 C vanilin šećer
300 g maka
250 g margarina
100 g mlevenog keksa
1 pakovanje rozen kora
150 g čokolade
5 dl mleka i 300 g šećera, 1 C vanilin šećer staviti da provri.
Kada je provrelo dodati 300 g maka i 250 g margarina.
Skloniti sa vatre pa dodati 100 g mlevenog keksa.
Filovati korice mlakim filom.
Odozgo glazura od čokolade.
5 dl mleka i 300 g šećera, 1 C vanilin šećer staviti da provri.
Kada je provrelo dodati 300 g maka i 250 g margarina.
Skloniti sa vatre pa dodati 100 g mlevenog keksa.
Filovati korice mlakim filom.
Odozgo glazura od čokolade.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.