0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
7
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
7
500 g tanjih kora
100 ml ulja
3 C vanilin šećera
200 g šećera
100 g mlevenog keksa
100 g suvog grožđa
1 kg rendane bundeve
cimet po ukusu
Na radnu površinu stavite jednu koru i premažite je sa uljem. Rendanoj bundevi dodajte šećer, C vanilin šećer, mleveni keks, suvo grožđe , i cimet ko voli, ja nisam dodavala cimet, sve dobro izmešajte.
Na početak kore rasporedite pet kašika fila od bundeve umotajte, a potom urolajte u obliku puža i tako redom dok se sve ne potroši.
U tepsiju za pečenje, stavite papir za pečenje i ređajte pužiće. U sredinu svakog pužića stavite malo fila sa bundevom.
Zagrejte rernu i pecite pužiće dok lepo ne porumene.
Pečene prohladite i pospite mešavinom smeđeg šećera i C šećera u prahu.
Na radnu površinu stavite jednu koru i premažite je sa uljem. Rendanoj bundevi dodajte šećer, C vanilin šećer, mleveni keks, suvo grožđe , i cimet ko voli, ja nisam dodavala cimet, sve dobro izmešajte.
Na početak kore rasporedite pet kašika fila od bundeve umotajte, a potom urolajte u obliku puža i tako redom dok se sve ne potroši.
U tepsiju za pečenje, stavite papir za pečenje i ređajte pužiće. U sredinu svakog pužića stavite malo fila sa bundevom.
Zagrejte rernu i pecite pužiće dok lepo ne porumene.
Pečene prohladite i pospite mešavinom smeđeg šećera i C šećera u prahu.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.