0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
do 30 min
Lako
24
Vreme pripreme:
do 30 min
Težina pripreme:
Lako
Broj porcija:
24
700 g šećera, 1 čaša vode, 300gr mlevenih oraha, 300 gr mlevenog keksa, 1 margarin, 100 gr crne posne čokolade, 100gr bele posne čokolade za kuvanje i 2 kašike c kakaoa.
Probaj, nećeš se pokajati!
Ušpinovati šećer sa vodom. Kada se ušpinuje dodati margarin i mešati dok se otopi. Kada se otopi skloniti sa šporeta i dodati orahe i keks. Smesu podeliti na dva dela. U jedan dodati kakao a drugi ostaje kakav i jeste. Ostaviti da se prohladi. Podmazati poslužaonik uljem. Rastanjiti deo sa kakaom. Preko tog dela staviti belu otopljenu čokoladu. Kada se ohladi čokolada rastanjiti drugi deo. Po vrhu glazura od crne čokolade.
Debljina zavisi od veličine kalupa.
Probaj, nećeš se pokajati!
Ušpinovati šećer sa vodom. Kada se ušpinuje dodati margarin i mešati dok se otopi. Kada se otopi skloniti sa šporeta i dodati orahe i keks. Smesu podeliti na dva dela. U jedan dodati kakao a drugi ostaje kakav i jeste. Ostaviti da se prohladi. Podmazati poslužaonik uljem. Rastanjiti deo sa kakaom. Preko tog dela staviti belu otopljenu čokoladu. Kada se ohladi čokolada rastanjiti drugi deo. Po vrhu glazura od crne čokolade.
Debljina zavisi od veličine kalupa.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.