0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30 minuta
Lako se priprema
Vreme pripreme:
30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
200 g šećera
200 g kisele vode
2 kesice vanilin šećera C
6 kašika džema od kajsija
100 ml ulja
100 g čokolade
1 kesica cimeta
brašna do 350 g
1 kašičica sode bikarbone
Dobro istopiti šećer sa kiselom vodom, 3 kasike džema, sodom, cimetom i uljem. Dodati brašno, da testo ne bude gusto.
Staviti u podmazan pleh i peći 25 minuta na 150 stepeni u prethodno zagrejanoj rerni.
Kada je pečeno i prohlađeno, premazati ostatkom džema i rastopljenom čokoladom.
Dobro istopiti šećer sa kiselom vodom, 3 kasike džema, sodom, cimetom i uljem. Dodati brašno, da testo ne bude gusto.
Staviti u podmazan pleh i peći 25 minuta na 150 stepeni u prethodno zagrejanoj rerni.
Kada je pečeno i prohlađeno, premazati ostatkom džema i rastopljenom čokoladom.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.