0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
24
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
24
250 ml kisele vode
120 ml ulja
3 kašike C kakao praha
200 g šećera
2 kašike džema po želji
1 kašičica C sode bikarbone
1 kašičica cimeta
3 kašike džema po želji
200 g čokolade
malo ulja
Pomešati suve sastojke.
Staviti ulje, kiselu vodu, džem i šećer pa dodati suve satojke.
Razliti u manji kalup i peći na 200 C oko 20 minuta.
Pečen kolač premazati džemom dok je topao pa preliti glazurom od čokolade.
Pomešati suve sastojke.
Staviti ulje, kiselu vodu, džem i šećer pa dodati suve satojke.
Razliti u manji kalup i peći na 200 C oko 20 minuta.
Pečen kolač premazati džemom dok je topao pa preliti glazurom od čokolade.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.