burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripreme Lako se priprema

broj porcija30-35

Medeno srce

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
30-35

Sastojci

1,5 šolja sojinog, bademovog ili pirinčanog mleka

1,5 šolja šećera

1/2 šolje ulja

2 šolje brašna

1 supena kašika C sode bikarbone

1/2 kesice cimeta

1 kesica C vanilin šećera

4 kašike džema od šljiva ili po želji

100 g posne čokolade za kuvanje

Medeno srce

Koraci pripreme

Sve sastojke umutiti mikserom i izliti masu pleh koji je prethodno namazan uljem i posut brašnom.

Peći na 200 C nekih 10-15 min u zavisnosti od jačine relne.

Kada se kolač ohladi rastopiti čokoladu za kuvanje sa malo ulja i preliti preko kolača.

Ostaviti da se čokolada stegne.

Naši proizvodi

Medeno srce

Koraci pripreme

Sve sastojke umutiti mikserom i izliti masu pleh koji je prethodno namazan uljem i posut brašnom.

Peći na 200 C nekih 10-15 min u zavisnosti od jačine relne.

Kada se kolač ohladi rastopiti čokoladu za kuvanje sa malo ulja i preliti preko kolača.

Ostaviti da se čokolada stegne.

Autor

Jelena

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Poslastice sa kokosom"

Pošalji recept