0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
30-60 minuta
Lako se priprema
20
Vreme pripreme:
30-60 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
20
300 ml vode
300 g šećera
1 C vanilin šećer
9 kašika džema od šljiva
2 kašičice cimeta
600 g brašna
1 kašičica C soda bikarbone
100 g posne čokolade za kuvanje
9 kašika ulja
U posudu za mućenje sipati vodu, šećer, 3 kašike ulja, C vanilin šećer, 3-4 kašika džema i umutiti.
Dodati brašno, C sodu bikarbonu i cimet, pa dobijenu smesu sipati u podmašćen pleh.
Peći 20-30 minuta na 200 stepeni.
Ispečen kolač premazati džemom, pa preliti glazurom od čokolade i 6 kašika ulja.
U posudu za mućenje sipati vodu, šećer, 3 kašike ulja, C vanilin šećer, 3-4 kašika džema i umutiti.
Dodati brašno, C sodu bikarbonu i cimet, pa dobijenu smesu sipati u podmašćen pleh.
Peći 20-30 minuta na 200 stepeni.
Ispečen kolač premazati džemom, pa preliti glazurom od čokolade i 6 kašika ulja.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.