0
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
< 30 minuta
Lako se priprema
50-60 trouglića
Vreme pripreme:
< 30 minuta
Težina pripreme:
Lako se priprema
Broj porcija:
50-60 trouglića
100 g šećera
200 g margarina
200 g crne čokolade za kuvanje
250 g alve
200 g mlevenog posnog keksa
250 g neslanog pečenog mlevenog kikirikija
1 kesica C vanilinog šećera
50 g seckanog neslanog kikirikija za dekoraciju
Šećer špinovati sa 1/2 dl vode.
Dodati margarin, 100 g čokolade, alvu, keks, kikiriki, C vanilin šećer. Razliti u podmazan pleh.
100 g čokolade otopiti na pari.
Kolač preliti glazurom od čokolade, posuti sitno seckanim kikirikije, a kad se dobro stegne na hladnom seći na trougliće.
Šećer špinovati sa 1/2 dl vode.
Dodati margarin, 100 g čokolade, alvu, keks, kikiriki, C vanilin šećer. Razliti u podmazan pleh.
100 g čokolade otopiti na pari.
Kolač preliti glazurom od čokolade, posuti sitno seckanim kikirikije, a kad se dobro stegne na hladnom seći na trougliće.
Sačuvaj u knjižicu recepata
Sačuvaj na profilu
Pogledajte neke od najukusnijih recepata koje su pripremili ljubitelji slatke tradicije. Uživajte u pripremi i javite nam utiske.